Shellac

 

Shellac

Shellac geeft uw nagels een prachtige verzorgde look. Uw nagels worden gereinigd en zorgvuldig klaargemaakt voor de shellac. Voor een volledige verzorging van de handen en een optimaal resultaat kunt u ook kiezen voor een manicure spa.

 

Shellac behandeling

Tijdens de shellac behandeling worden de nagels gevijld in de gewenste vorm, u wordt tijdens de behandeling geadviseerd welke vorm het beste bij uw handen past, de nagelriemen worden behandeld daarna smeren wij de nagelriemen in met een voedende amandelolie en de handen worden in gemasseerd met een voedende amandel hand crème. Let op! Niet zelf de shellac verwijderen. Hiermee worden de nagels ernstig beschadigd.

 

Nazorg

De shellac blijft 2 weken op de nagels zitten, de duur van shellac is afhankelijk van het gebruik van de handen en voeten en de verzorging daarvan. Smeer uw handen en nagelriemen regelmatig in met hand crème en nagelriem olie. Wanneer de nagels gehydrateerd zijn blijft de shellac langer mooi. Laat de nagels niet teveel in aanmerking komen met schoonmaak producten, doe altijd schoonmaak handschoenen aan tijdens het afwassen etc.