Welkom bij

Salon D'arlau on the road

Hi beauty,

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Soemeia Arlaud een ambitieuze jongedame van 26 jaar en woonachtig in Amsterdam.

Sinds ik mij kan herinneren heb ik altijd gezegd dat ik voor mezelf wil beginnen. In het begin was dat even zoeken. Eerst dacht ik aan een eigen kledinglijn of een eigen magazine. Ik had zoveel ideeën en vond zoveel leuk maar nog nergens lag mijn passie.

In 2016 ging ik werken in één van de bekendste wax salons van Nederland. Daar heb ik leren waxen. Er ging een wereld voor mij open! Ik was altijd geïnteresseerd in beauty maar was nooit op het idee gekomen om hier daadwerkelijk iets in te doen.

Vanaf dag één genoot ik ervan om de mensen met een goed gevoel en een dosis zelfvertrouwen de deur uit te zien lopen. Elke beauty behandeling geeft een goed gevoel, elke beauty behandeling geeft zelfvertrouwen, iedereen man of vrouw heeft dat nodig! En dat kan ik ze geven, ik had mijn passie gevonden!

In het waxen werd ik expert maar ik wilde meer. Ik ben verschillende soorten cursussen gaan volgen om meer diensten aan te kunnen bieden en daarmee ook mijn portfolio uit te breiden.

Het was nu of nooit. Ik besloot om het te gaan doen. Ik besloot om voor mijzelf te gaan beginnen. Ik ging op zoek naar een ruimte maar kon niets vinden dat bij mij paste. Mijn lieve geniale moeder kwam op het idee om bij mensen thuis langs te gaan, dat leek mij perfect!

Wij leven in een tijd waar iedereen druk is, waar de parkeerkosten (vooral in Amsterdam) super hoog zijn. Waar je elke dag files probeert te vermijden en dan ook nog eens te denken aan je uiterlijk? Hoe ideaal is het als iemand bij je langskomt? Al je beauty behandelingen in een vertrouwde omgeving zonder reisstress.

Zo is Salon D’arlau on the road tot stand gekomen. Dit is mijn verhaal en dit was tot nu toe mijn reis in de beauty branche. Er gaat zeker weten nog heel veel komen! Ik hoop dat jij de volgende bent die ik een dosis zelfvertrouwen mag geven.

Voor info en/of vragen
0646306453

Salondarlau@hotmail.com

Wil je een beauty behandeling boeken klik op de knop hieronder

Maak een afspraak